top of page

Actuem davant

l'emergència

sanitària i social

Des de l'any 2001, a ASSÍS treballem per a millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones en situació de sense llar, posant un focus especial en les dones que es troben en aquesta circumstància.

Actualment seguim prestant serveis bàsics, proporcionant alimentació, dutxes, roba i serveis d’higiene personal a prop de 100 persones en situació de sense llar cada dia. Mantenim el suport social i emocional, facilitem tractament mèdic a les persones ateses que no poden pagar-ho i seguim donant suport a les 40 persones vulnerables allotjades en els nostres pisos assistits.​

És per això que durant la pandèmia hem seguit treballant garantint els drets de les persones vulnerables.

Dret a l'alimentació

Perquè durant aquesta crisi no hi hagi cap persona sense accés a l'alimentació, proporcionem esmorzars i pícnics per emportar.

Dret a la higiene personal

Durant aquesta crisi sanitària és fonamental que les persones puguin tenir accés a dutxes, productes d'higiene i canvis de roba.

Dret als serveis socials

Seguir en contacte humà, les relacions positives, és vital per a les persones que es troben en moments de dificultat.

Dret a la

salut

Facilitem material de prevenció davant de la COVID19. Seguim atenent i facilitant l'accés a tractaments mèdics i acompanyem a les persones en temes d'adiccions i salut mental.

Dret a l'habitatge

Seguim reivindicant un habitatge digne i no temporal per a totes les persones. Proporcionem allotjaments segurs a persones en situació de vulnerabilitat i a les dones víctimes de violència.

WhatsApp Image 2020-05-04 at 18.09.31.jp

Facilitem 80 esmorzars cada dia i 100 picnics de menjar i sopar.

4.jpg

Seguim prestant serveis d'higiene personal, facilitant dutxes, roba i material d'higiene a 40 persones sense llar a el dia.

5.jpg

Seguim en contacte amb les persones que estan en seguiment social i els residents dels nostres pisos d'inclusió social, de manera telefònica i presencial amb totes les mesures de seguretat.

Imagen1.jpg

Seguim atenent i facilitant l'accés a tractaments mèdics a les persones que ho necessiten.

COVID19 (17).jpeg

Disposem de 20 pisos amb 40 places d'allotjament per a persones en situació de vulnerabilitat. Lliurem lots d'aliments, porta a porta, a les persones que resideixen en els pisos d'ASSÍS

Gràcies per fer-ho possible!

Gràcies a les aportacions, donacions rebudes i la dedicació de les persones voluntàries i professionals, seguim endavant durant aquesta crisi sanitària i social. Ajuda'ns a continuar!

Donate
bottom of page