top of page

Ajuda a canviar la vida de les persones més vulnerables

Com a conseqüència de la crisi de la COVID19, ​ens trobem en una situació d'emergència sanitària i social. Durant les setmanes de confinament, hem detectat una gran inseguretat alimentària i d'ingressos en les persones que atenem. 

 

Una crisi global necessita respostes globals i de l’ajuda de cadascú de nosaltres. La interdependència de les nostres relacions és la que ha permès que aquest virus es propagués i aturés la nostra normalitat, però aquesta crisi també ens ha deixat una societat molt més cohesionada, preocupada per les dificultats de l’altre i enormement solidària.

És el moment de cooperar i només juntes podem aconseguir-ho. Per això seguim necessitant el teu suport. Ajuda'ns. 

Si vols fer una donació d'un altre import, fes clic al següent botó

Si prefereixes fer una transferència bancària, pots fer-ho en aquest número de compte:

ES77 2100 0808 17 0200673850

BIZUM: 33578

plato (3).png

25€

Serveis bàsics d'alimentació i higiene per a una persona

sense llar

asistencia-sanitaria-y-medica.png

50€

Tractament mèdic de les persones sense llar

en situació de vulnerabilitat

PayPal ButtonPayPal Button
casa (1).png

100€

Preu del lloguer

setmanal d'un pis d'ASSÍS Llars, per a 2 persones

Fes-te soci/a

Amb persones com tu al nostre costat lluitem i treballem per una societat més justa on es respectin els drets de totes les persones, independentment de la situació en la qual es trobin. Fes-te soci/a d'ASSÍS i ajuda a les persones més vulnerables. 

Per fer-te soci, emplena el següent formulari:

Comparteix! 

Creiem en el poder de les petites coses, de la força de sumar petits gestos. Saps allò de l'efecte papallona? Les xarxes socials poden ser una bona eina per les iniciatives solidàries. Per això, si vols ajudar pots compartir aquesta iniciativa entre les teves amistats! Què pots fer? Et donem algunes idees! 

interfaz (1).png

FES-TE UNA FOTO

I PUJA-LA!

T'animem a compartir una fotografia teva amb un missatge d'ànim i esperança escrit en un paper. Comparteix-la a les teves xarxes amb l'etiqueta #AmbTuSeguimEnMarxa i anima als teus contactes a fer el mateix!

icon (1).png

FES DIFUSIÓ DE LA CAMPANYA

Comparteix una publicació animant a les teves amistats a participar en la campanya! Cada donació és fonamental per seguir endavant i així arribar a totes les persones vulnerables que ara mateix ho necessiten

icon (3).png

FES-TE PERSONA VOLUNTÀRIA

Les persones voluntàries són l’eix imprescindible d’ASSÍS. Pots dedicar un matí al mes de dissabte, diumenge o laborals per esmorzars, dutxes, repartiment de roba neta, activitats, etc. Escriu-nos a hola@asssis.cat

bottom of page